Apasati pe imagini pentru vizualizare
Adresa: Strada Academiei nr. 28, Bucuresti, 010016
Telefon: 021-3159720
Fax: 021-3159736
www.teatrul-excelsior.ro
contact@teatrul-excelsior.ro
Program:
Luni: Inchis
Marti: 9.30 - 17.30
Miercuri: 9.30 - 17.30
Joi: 9.30 - 17.30
Vineri: 9.30 - 17.30
Sambata: Inchis
Duminică: 10.00 - 13.00
La 1 aprilie 1990, ia fiinta, cu ajutorul Ministerului Culturii, Teatrul Excelsior, teatrul tuturor copiilor. In 1999 acesta trece sub autoritatea Consiliului General al Primariei Municipiului Bucuresti.
După 6 ani de activitate prin tara si prin strainatate (Franta, Canada, Belgia, Elveţia), dupa zeci de spectacole prezentate publicului in sali de imprumut, Teatrul Excelsior isi deschide stagiunea 1996 - 1997 in propriul spatiu scenic, amenajat în strada Academiei 28.
Sase actori entuziasti, iubiţi de publicul tanar: Ion Lucian, Daniela Anencov, Genoveva Preda, Victor Radovici, Paula Sorescu-Lucian, Vasile Menzel, inaugureaza sediul cu spectacolul ''Nu treziti un copil care viseaza'' de Eugen Ionesco. Curand acestora li se alatura actori tineri, iar succesul continua cu premierele: ''Cocoselul neascultator'', ''Mica Sirena'', ''Aladin si Lampa Fermecata'', ''Inima de piatra'', ''Frumoasa si bestia''.
Teatrul Excelsior este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Muntenia, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Teatrul Excelsior
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Bucuresti
Coordonate GPS: 44.437675,26.09837
Situat in incinta RIN Grand Hotel, Body Art ofera piscina de dimensiuni considerabile, bazin cu hidromasaj, bar, zona de relaxare cu sezlonguri si doua jacuzzi performante. De asemenea, puteti benefic
Bustul lui Barbu Stefanescu - Delavrancea, cioplit in piatra de Campulung de sculptorul Cornel Medrea, este asezat pe un soclu inalt, avand la baza doua randuri de trepte.
Scriitor, analist si om pol
Biserica Icoanei din Bucuresti este clasata monument istoric si este amplasata in locul unei vechi biserici ridicate in timpul domniei lui Constantin Brancoveanu.
Numele bisericii vine de la Icoana A
Palatul Stirbei aflat pe Calea Victoriei din Bucuresti a fost proprietatea familiei Stirbei in perioada 1835-1948 si a functionat pe post de resedinta a unora dintre personalitatile cele mai proeminen
Statuia o reprezinta pe domnita Balasa, fiica lui Constantin Brancoveanu si este amplasata in curtea ce inconjoara Biserica Domnita Balasa. Domnita e reprezentata intr-o frumoasa rochie de epoca, tina
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.