Apasati pe imagini pentru vizualizare
Muzeul National de Istorie a Romaniei ocupa 8.000 mp si isi are sediul intr-o impunatoare cladire considerata monument de arhitectura.
In cele circa 60 de sali sunt prezentate exponate de o reala valoare. Cele mai multe provin de la fostul Muzeu National de Antichitati dar si de la numeroase institutii de gen din tara.
Expunerea lor este realizata intr-un mod sugestiv astfel incat sa redea cat mai bine etapele evolutiei poporului nostru pe planuri diferite: social, politic, administrativ, cultural, etc.
Daca doriti sa cunoasteti istoria noastra din cele mai vechi timpuri pana astazi, intr-un mod cat placut departe de cartile plicticoase si anoste, Muzeul National de Istorie a Romaniei isi deschide portile pentru dumneavoastra!
Muzeul National de Istorie a Romaniei este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Muntenia, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Cei care vor sa-si petreaca aici vacanta isi pot lua
cazare Bucuresti
, in zona aflandu-se o serie de pensiuni si vile.
Coordonate GPS: 44.431591,26.0971947
La fel ca alte parcuri din Bucuresti, pozitionarea parcului Tei a fost gandita pe malul unui lac, in urma unui proiect inceput in 1935 de profesorul Dorin Pavel, sub coordonarea lui Nicolae Caramfil.
Situat in incinta RIN Grand Hotel, Body Art ofera piscina de dimensiuni considerabile, bazin cu hidromasaj, bar, zona de relaxare cu sezlonguri si doua jacuzzi performante. De asemenea, puteti benefic
Statuia lui Iuliu Maniu, opera a artistului Mircea Spataru, se afla in Piata Revolutiei din Bucuresti.
Iuliu Maniu (8 ianuarie 1873 – 5 februarie 1953) a fost unul dintre cei mai proeminenti polit
Intr-o perioada tumultoasa, cum este cea pe care o traversam acum, avem nevoie de repere culturale, de puncte de sprijin, pentru a ne reincarca bateriile si pentru a ne regandi perspectivele.
In acel
Biserica Zlatari este una dintre vechile biserici ale capitalei Romaniei situate pe Calea Victoriei, intre strazile Stavropoleos si Lipscani
Initial, biserica a apartinut unui han al Bucuresti-lor, c
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.